Werkwijze

Onze aanmelding
Wil je investeren in jezelf? Laat je dan coachen door BecomingSolide. Vul het contactformulier in dan krijg je van ons een reactie.
 
Onze coachingstrajecten
Elk coachingstraject is anders. De individuele vraag bepaalt de inhoud, duur en de vorm van het proces. Gemiddeld genomen duurt een coachingstraject tussen de 5 á 10 sessies. Maar ook een enkele sessie behoort tot de mogelijkheden. Een sessie duurt 75 minuten.
 
Onze locaties
BecomingSolide coacht vanuit een coachingslocatie in Hengelo of omgeving Hengelo. Coaching op een door jou of je werkgever gekozen locatie is in overleg ook mogelijk.
 
Onze tarieven
De tarieven voor particulieren en bedrijven zijn op aanvraag. De individuele coaching van BecomingSolide is oplossingsgericht of ontwikkelingsgericht. Dit valt buiten de basisverzekering van de Zorgverzekeraar. Coaching bij BecomingSolide wordt ook vaak als een effectieve vorm van scholing en persoonlijke ontwikkeling gezien. Als werknemer kun je je werkgever benaderen met de vraag of zij de kosten van je coaching mede willen financieren. Onze ervaring is dat werkgevers graag met je meedenken en hierover met je in gesprek willen gaan. Mocht je een eigen onderneming hebben, dan kun je persoonlijke coaching mogelijk declareren als bedrijfskosten.