Marjolein van Zon

Coach

Marjolein heeft Arbeids,- en Organisatiepsychologie gestudeerd. Zij heeft na 1,5 jaar training,- en advieswerk aan ondernemingsraden en 7 jaar HR-en loopbaanadvieswerk bij ABN AMRO de keuze gemaakt zich aanvullend te verdiepen in de klinische psychologie. Zij heeft zich, als mentaal trainer in multidisciplinaire settingen gericht op fysiek en mentaal herstel van werknemers, verder bekwaamd en ontwikkeld en is nu alweer 9 jaar werkzaam als hoofdbehandelaar en GZ-Psycholoog bij de HSK Groep. Naast cognitief gedragstherapeut is zij senior schematherapeut en heeft zij scholing gevolgd in voice dialogue, transformatieve dynamiek en lichaamsgericht werken.

Nu heeft zij samen met Jeroen BecomingSolide opgericht. Omdat coaching haar inspireert. Ze zet haar kennis, kunde en ervaringen vanuit de psychotherapie in ten behoeve van de ontwikkeling en groei van de ‘gezonde mens’. Maar ook laat ze vaak ‘al het geleerde’ los omdat het waardevol en effectief is enkel te werken met wat zich op dat moment aandient.

Jeroen Wesselkamp

Coach

Jeroen heeft Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde gestudeerd. De eerste tien jaren van zijn werkende leven heeft hij als engineer in het bedrijfsleven (o.a. Vredestein autobanden) gewerkt op het gebied van projectmanagement en leidinggeven. Gedurende deze jaren ging zijn aandacht steeds meer uit naar de mens in de organisatie in plaats van de techniek en begon hij zich naast zijn werk te verdiepen in hoe mentaal en fysiek elkaar beïnvloeden. Hij ging fysiotherapie studeren en verdiepte zich in coaching, persoonlijke ontwikkeling, meditatie, lichaamswerk en Oosterse krijgskunsten.

In 2008 heeft Jeroen het roer omgegooid en zijn carrière van engineer ingewisseld voor die van fysiotherapeut en coach. Hij startte zijn eigen bedrijf Monkeymindbusiness en gaf inspirerende bedrijfstrainingen, mindfulnesstrainingen en individuele coaching. En sindsdien is hij fysiotherapeut en praktijkmanager bij Fysio in je Voordeel in Hengelo.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen en door het volgen van zijn pad van ontwikkeling heeft Jeroen samen met Marjolein in 2018 BecomingSolide opgericht.


Coach over Coach

.

Marjolein over Jeroen:
‘’Jeroen is een gevoelsmens en een flexibele denker. Werkend vanuit een groot hart en met gevoel voor humor weet hij op geheel eigen wijze mensen in beweging te brengen. Als coachee merk je tot je verbazing al snel dat de coaching gaat over waar het voor jou als mens en professional op dat moment over moet gaan.’’
----------------------------------

Jeroen over Marjolein:
‘’Marjolein is warm, krachtig en verbindend. Zij combineert deze eigenschappen met een grote betrokkenheid en een professionele houding. Zij zet graag haar deskundigheid en vaardigheden als coach in om jou naar jezelf te laten kijken, jezelf te ervaren om van daaruit te gaan bewegen/veranderen. Zij is optimistisch, intuïtief, niet-oordelend en compassievol ”.